Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

sales@angeltondal.com

86-755-89992216

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.
HomeВестиИндустриски таблети компјутери помагаат развој на железнички транзит Влезете во ерата на интелигенција

Индустриски таблети компјутери помагаат развој на железнички транзит Влезете во ерата на интелигенција

2023-07-03
Railелезнички транзит е важен дел од урбаниот систем на јавен превоз. Со цел да се обезбеди сигурност и безбедност на системот за транзит на железницата, компјутерите за индустриски таблети се широко користени за да се обезбеди хардверска поддршка за системот за набудување на железнички транзит.

15 6 Inch All In One Pc

Напредната опрема за транзит на железница е симбол на високо ниво на производство на Кина. Поради својата брза брзина, добра навременост и голем капацитет, таа стана првиот избор за јавно патување.

Со континуирано подобрување на интензитетот и густината на работењето на железнички транзит, релевантните производители имаат повисоко и повисоко ниво на набудување и барања за автоматизација за безбедно функционирање на системите за транзит на железницата. Подобрувањето на барањата на производителот може да се реализира само со поддршка на интелигентна терминална опрема, а компјутерскиот таблет компјутер е една од интелигентните терминални опрема што ги исполнува барањата на производителот.

Industrial tablet PC

Во системот за набудување на железничкиот сообраќај, вибрациите и шок се неизбежни, затоа, добрата отпорност на шок и отпорноста на шок се од суштинско значење за системот за набудување на железничкиот сообраќај. Railелезничките возила честопати работат во менување на околината, а ненадејниот почеток и стоп со голема брзина може да предизвика напонски шокови. Опремата за набудување мора да поддржува широка температура и работа со широк напон. Бидејќи релевантниот приказ за набудување има услов за перформанси од најмалку 18 часа континуирана работа на ден, соодветниот компјутер на индустриски панел мора да биде стабилен и сигурен за да се обезбеди дека системот за набудување на железнички транзит не е надзор, како и брзина на работа, температура, брзина итн. Railелезнички возила можат да се следат. Мониторинг на стабилноста на оперативната состојба, итн. Како платформа за управување и контрола на информации во системот за набудување на железнички транзит, компјутерите во индустриската таблета се важен уред за возење за да се обезбеди безбедност на железнички транзит. Со трансформацијата и надградбата на интелигенцијата и автоматизацијата на железнички транзит, побарувачката за индустриски таблети компјутери ќе продолжи да расте.

Компјутерот на индустриски панел чувствителен на допир со голема сигурност и силна приспособливост постепено стана нов фаворит на пазарот за железнички транзит, а неговото додавање ќе му помогне на железничкиот транзит да се развие во ерата на интелигенцијата.
HomeВестиИндустриски таблети компјутери помагаат развој на железнички транзит Влезете во ерата на интелигенција

Дома

Product

Phone

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати